17.01.2017

Anmeldelse av snømannen, Jo Nesbø (krim)Bilderesultat for jo nesbø

 

Snømannen er Jo Nesbøs syvende bok, og den ble gitt ut i 2007. Boka handler om politibetjent Harry Hole, som får et anonymt brev undertegnet snømannen. Samme dagen som den første snøen har falt, blir flere gifte kvinner borte. Samme natt kaver Sylvia Pedersen gjennom den første snøen i en skog utenfor Oslo. Hun vet hun løper for livet, men hun vet ikke hva som er etter henne. Og hun vet heldigvis ikke hva som ligger foran henne ?

Forsidefoto: S. thime/A. Brochmann HannsenBilderesultat for jo nesbø snømannen

Design: Bjørn Kulseth

Boka har blitt anmeldt flere ganger før, og har blant annet fått terningkast 6 av VG. 

Jo Nesbø

Jo Nesbø er en forfatter født i 1960. Han var tidligere en del av musikkgruppa Di derre. Han debuterte som krimforfatter i 1997 med boka flaggermusmannen.

 

Vår mening om boka:

Felix: Jeg synes boka var spennende og litt skummel. Boka er kanskje mest ment for voksne, men kan være for ungdommer som liker spennende bøker. Jeg syntes det var kreativt og kult hvordan boka gjør meg skremt.

 

Charlotte: Jeg synes boka var spennende og forfatteren var flink til å få leseren til å leve seg inn i boka. Forfatteren var flink til å beskrive og han brukte mye adjektiv, som gjorde det enkelt å se for seg boka som en film. Det eneste som var litt negativt var at forfatteren byttet veldig ofte på hvilken person som det ble fortalt om, og hvilken synsvinkel han fortalte fra.

 

 

Terningkast:

 Felix:6       Charlotte:4

 

 

Av: Felix(13) og Charlotte(14)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mediacrew

Mediacrew

13, Nannestad

Vi er 13 elever fra Nannestad Ungdomsskole som legger ut forskjellig hver tredje uke! o_O

Kategorier

Arkiv

hits